نکات بهداشتی در طبخ اطعام ایام محرم و تلاش در حفظ امنیت عزادارن حسینی در اولویت کار قرار گیرد.

به گزارش روابط عمومی تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان، با توجه به فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و طبخ غذا و برپایی ایستگاه های صلواتی در هیئات مذهبی و سطح شهرستان، و احتمال خطرات مختلف، نکات ذلیل برای جلوگیری از هر گونه اتفاق ناگوار مد نظر قرار گیرد.

۱.مسئولین هیئت های مذهبی و مسئولین ایستگاه های صلواتی از پذیرفتن هر گونه نذورات از افراد ناشناس خودداری نمایند.

۲.از افراد مورد وثوق و مورد اطمینان جهت طبخ غذا در آشپزخانه استفاده شود تا از هر گونه اتفاق و مسمومیت احتمالی جلوگیری شود.

۳.نظارت کامل بر آشپزخانه ها و ایستگاه های صلواتی.

۴.در صورت هر گونه مورد مشکوک با نیروهای امنیتی و حراست اداره کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان، تماس گرفته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *